Yoran Beldengrün de l'IQAC participa a la 2017 MCAA Conference and General Assembly

Del 23 al 25 de març, la Marie Curie Alumni Association (MCAA) va celebrar la Conferència i Assemblea General del 2017 a Salamanca. La MCAA és l'organització dels becaris Marie Curie a la Unió Europea. El programa d'aquestes jornades van cobrir diversos àmbits d'interès dels membres de l'associació, en termes de carrera, xarxes i desafiaments socials. A més del balanç d'activitats i comptes del 2016, es van desenvolupar diverses presentacions de cartells, breus i xerrades plenàries sobre Comunicació, Desenvolupament Professional, Igualtat de gènere, Pont entre Ciència i Empresa, Esdeveniments i xarxes socials, Política i Finances.

Yoran Beldengrün va ser un dels presentadors de la nit de ciència, divendres, amenitzada amb comèdia, màgia, música, i l'actuació de Yoran costat de Xixo amb un nombre de "màgia i ciència".

L'Associació d'Alumnes Marie Curie (MCAA) promou una activa comunitat d'investigadors que es beneficien del programa Marie Curie de la Comissió Europea, amb l'objectiu de prestar serveis d'alta qualitat per millorar la recerca i la col·laboració professional. La MCAA s'estructura en grups de treball que proposen i executen activitats. L'associació promou la creació de delegacions regionals com a forma de facilitar la comunicació amb els seus membres, fomentar la creació de xarxes locals i establir relacions entre el MCAA i els seus antics alumnes en el seu àmbit geogràfic, generar activitats que afegeixin valor a la xarxa "Alumni" , dóna suport i facilita les connexions entre becaris de MC i antics alumnes, entre d'altres.

https://www.mariecuriealumni.eu/events/2017-mcaa-conference-and-general-assembly

Date: 
dijous, 30 març 2017