Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

POST-LLIBRES, NEOLLIBRES, NO LLIBRES: Un viatge de reinterpretació

L'exposició POST-LLIBRES realitza un viatge d'indagació pel format, per la morfologia, per la poètica i per la mitologia del llibre. A través de la inserció i de la extracció d'elements, de la transformació, de la exploració del seu rastre, la seva empremta, la seva ombra, la seva estructura i, també de la seva desaparició, 4-Elements proposen una reflexió contemporània sobre la seva identitat i sobre el seu rol tradicional com a element fetitxe del coneixement i de la cultura i com a magatzem i nitjà d'expresió de la informació, la creació i la ciència.

Partint d'un debat pregon del paradigma clàssic de relació entre les biblioteques i els llibres (entensos com a formats i com a objectes) s'insinua un nou marc conceptual i crític sota el que bateguen algunes preguntes: què som les biblioteques i què serem en el futur? quin lloc ocuparà el llibre en la idea que tenim de ell?… on serà el llibre llavors?

 
 Catàleg       Tríptic       Cartell       Fullejar el catàleg
 
 

Viatge virtual a l'exposició


Exposició Pre-Llibres


Exposició Post-Llibres


Avançament Exposició Post-Llibres 2