Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

 

Acord Transformatiu signat entre el CSIC i Cambridge University Press, que finança la publicació d'articles OA a partir de 2020

dilluns, 13 gener 2020

La  Unidad de Recursos de Información Científica para la Investigación (URICI) en representació del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), ha signat al novembre de 2019 un nou contracte amb Cambridge University Press, anomenat “Read & Publish”, que dóna accés a la lectura de totes les revistes de CUP i, a més, permet als autors publicar en OA en TOTES les revistes d'aquesta editorial.

La Biblioteca Virtual del CSIC (també) t'escolta

dimecres, 18 desembre 2019

Des de novembre la versió per a mòbils de la Biblioteca Virtual del CSIC incorpora una nova funcionalitat per a realitzar cerques mitjançant la veu. Per a això cal prémer la icona del micròfon que apareix en el formulari de cerca i dir de manera clara les paraules clau per les quals es vol fer la cerca. La Biblioteca Virtual efectuarà la cerca i presentarà els resultats. El reconeixement de veu està preparat per a treballar en castellà i en anglès.

El catalogo de la Xarxa de Biblioteques i Arxius del CSIC s'integrarà en Worldcat de OCLC

dimarts, 12 novembre 2019

URICI i OCLC han signat un acord per a la integració dels catàlegs de la Red de Bibliotecas y Archivos del CSIC en Worldcat, el major catàleg col·lectiu del món, que conté 480 milions de registres bibliogràfics i 2.800 milions de hòldings de biblioteques de tot el món. El CSIC aportarà a Worldcat ara com ara tots els fons impresos dels seus catàlegs, tant bibliogràfics com d'arxius.

Ja és possible la compra de ebooks individuals per a la Xarxa de Biblioteques del CSIC

dijous, 10 octubre 2019

La URICI (Unitat de Recursos d'Informació Científica per a la Recerca) realitza l'adquisició de col·leccions de llibres electrònics per a la Xarxa de Biblioteques i Arxius del CSIC des de fa 10 anys. Aquestes col·leccions es compren directament als editors corresponents, es processen i integren a la Biblioteca Virtual i l'accés als seus textos està obert per a tota la comunitat del CSIC.

Pàgines