Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

 

Durant el període de confinament la Biblioteca CID prestarà serveis de forma remota

dimecres, 25 març 2020

Durant el període de confinament la Biblioteca CID prestarà els següents serveis de forma remota (de forma no presencial):

•          Préstec interbibliotecari i accés al document extern

•          Informació i consultes bibliogràfiques

•          Préstec personal (consultar condicions)

•          Servei integral Digital.CSIC (incloent servei d'arxiu delegat)

•          Gestió de carnets usuaris, PAPI, resolució d'incidències relacionades amb l'accés a bases de dades, revistes electròniques, etc.

Lean Library: una extensió que integra l'accés als recursos electrònics en el flux de treball dels investigadors

dijous, 27 febrer 2020

La Xarxa de Biblioteques i Arxius del CSIC posa en marxa el nou servei Lean Library, una extensió per a navegadors que integra l'accés als recursos electrònics contractats pel CSIC en el flux de treball dels investigadors facilitant-los l'accés a la informació que necessiten quan treballen fora de la xarxa del CSIC. Encara que l'investigador estigui navegant o heciendo cerques fora dels canals de la Xarxa Biblioteques, Lean Library li facilita l'accés als textos complets.

Acord Transformatiu signat entre el CSIC i Cambridge University Press, que finança la publicació d'articles OA a partir de 2020

dilluns, 13 gener 2020

La  Unidad de Recursos de Información Científica para la Investigación (URICI) en representació del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), ha signat al novembre de 2019 un nou contracte amb Cambridge University Press, anomenat “Read & Publish”, que dóna accés a la lectura de totes les revistes de CUP i, a més, permet als autors publicar en OA en TOTES les revistes d'aquesta editorial.

La Biblioteca Virtual del CSIC (també) t'escolta

dimecres, 18 desembre 2019

Des de novembre la versió per a mòbils de la Biblioteca Virtual del CSIC incorpora una nova funcionalitat per a realitzar cerques mitjançant la veu. Per a això cal prémer la icona del micròfon que apareix en el formulari de cerca i dir de manera clara les paraules clau per les quals es vol fer la cerca. La Biblioteca Virtual efectuarà la cerca i presentarà els resultats. El reconeixement de veu està preparat per a treballar en castellà i en anglès.

Pàgines