Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

 

Enquesta de satisfacció d'usuaris de la Xarxa de Biblioteques i Arxius del CSIC 2020

diumenge, 18 octubre 2020

Fins al 30 d'octubre es durà a terme l'enquesta de satisfación amb els serveis de Biblioteca del CSIC als usuaris de la Xarxa de Biblioteques i Arxius del CSIC. 

L'enquesta s'emmarca dins del projecte 7 del Pla de Gestió de la Qualitat del CSIC "Qualitat en els Serveis d'Informació Científica i Biblioteca", que té entre els seus principals objectius la realització d'enquestes de satisfacció d'usuaris.

Es pretén conèixer la satisfacció dels usuaris interns i externs amb el servei rebut i conèixer l'evolució en el temps d'aquests nivells de satisfacció.

En quin moment del procés de publicació cal demanar la subvenció per a la publicació en accés obert del CSIC?

dimarts, 1 setembre 2020

El CSIC, a través de la seva Unitat de Recursos d'Informació Científica per a la Recerca (URICI), té acords amb alguns editors per a secundar (gràcies a descomptes en les APCs) la publicació en accés obert d'articles per autors CSIC.

Aquest estiu la Biblioteca CID al teu costat

diumenge, 9 agost 2020

Durant el mes d'agost la Biblioteca CID prestarà els següents serveis de forma remota (de forma no presencial):

•          Préstec interbibliotecari i accés al document extern

•          Informació i consultes bibliogràfiques

•          Préstec personal (consultar condicions)

•          Servei integral Digital.CSIC (incloent servei d'arxiu delegat)

•          Gestió de carnets usuaris, PAPI, resolució d'incidències relacionades amb l'accés a bases de dades, revistes electròniques, etc.

•          Atenció telefònica

Noves adquisicions de llibres electrònics per a la Xarxa de Biblioteques del CSIC en 2020

dimarts, 21 juliol 2020

La col·lecció comuna de llibres electrònics de la Xarxa de Biblioteques i Arxius del CSIC s'ha incrementat amb 3.630 títols nous l'any 2020, que se sumen a la col·lecció de llibres electrònics que actualment és de 556.027 títols. Aquests llibres adquirits en els mesos de maig i juny estan ja activats i disponibles per a tots. Els títols, de Brill, del Institute of Physcis i de Springer, completen i actualitzen les col·leccions d'aquests editors existents fins ara a la Biblioteca Virtual del CSIC.

Pàgines