Concurs fotogràfic 50 anys del CID - FotoCeIDe

 

Ja ha finalitzat el termini de presentació de fotografies!

 

Concurs de fotografia FotoCeIDe

Dins de la programació del 50 aniversari del CID, es convoca el concurs de fotografia científica FotoCeIDe que pretén mostrar una visió artística i estètica a través de la fotografia de l’activitat científica quotidiana del conjunt de les persones que integren els instituts i serveis del centre i la divulgació del treball que es realitza.

La participació està oberta a qualsevol persona que treballi en el CID, funcionaris, laborals o becaris. Les imatges hauran d'estar relacionades amb la investigació científica, les persones que la realitzen, la instrumentació i instal·lacions, qualsevol activitat de suport desenvolupada en el centre (seguretat i prevenció, informàtica, neteja, magatzem,...), o els processos de mostreig en espais exteriors, d'expressió artística en aquests aspectes o de recuperació de la memòria històrica del centre.

 

Lliurament de fotografies: de l’1 de maig al 12 de juny de 2017 a les 24 h.

 

Exposició: del 19 de juny al 24 de setembre.

 

Un premi de cada categoria s’atorgarà per votació oberta de tot el personal del centre. La votació s’iniciarà el 19 de juny, i finalitzarà el 10 de juliol a les 24 h.

 

Els premis es lliuraran durant l’acte de celebració del 50 Aniversari del CID, el mes de juliol.

 Bases FotoCeIDe 

 

 

Data: 
01/05/2017 to 12/06/2017
Tipus: 
Taller
Publicat: 
dimarts, 2 maig 2017