El Scientists Dating Forum (SciDF) ha organitzat un esdeveniment d'humor científic, socialització i creació de contactes "After-Lab with Science Comedy"

És dijous, divendres s'apropa, pel que el cap de setmana també!

Al llarg de la setmana no heu trobat l'oportunitat d'anar a prendre alguna cosa amb els amics, de fer una mica de networking, ni de refrescar la ment amb una mica de comèdia, oi?

El Scientists Dating Forum ha pensat en vosaltres i hem preparat un SciDF4Fun, un esdeveniment que combina tot això!

After-Lab with Science Comedy, aquest dijous 1 de març a les 20 h al bar Mau Mau!

Dijous, 1 de març (20:00 h)
Mau Mau Bar

Carrer d'En Fontrodona, 35 - 08004 Barcelona 
Metro  <L2L3> Paral·lel 

 

Als esdevenimentsSciDF4Fun volem oferir espais informals per a diversos actors de la comunidad científica, on es puquin prendre una copa tots plegats, i combinant-lo tot amb una part educativa i cultural.

Aquesta setmana a Barcelona comptem amb numbrosos esdeveniments científics, però aquest és un esdeveniment social únic, no us podeu perdre el que hem preparat per a tots vosaltres!

Tenim el gran plaer de presentar-vos aquest artistes impresionants, que us faran riure, ballar i cantar mentre us ensenyen ciència (actuacions en anglès):

 

Inscriu-te

 

Coneix els artistes:

 

Foto retrato de Claudia Nieva

Marnie Manning 
Humorista i fumeta
 

Marnie Manning és una humorista en alça dels Estats Units armada amb un enginy càustic. S'autodescriu com "una fumeta privilegiada amb una ambició mínima i un desdeny complet per la ciència". Actua regularment a Barcelona i prèviament va presentar espectacles als Estats Units. També presenta un programa setmanal a Barcelona City FM.

 

 

 

Foto retrato de Ignasi Lopez Verdeguer

Òscar Aznar Alemany 
Investigador a l'IDAEA-CSIC i drag queen

Òscar Aznar Alemany és doctor en Química Ambiental i traductor, i li encanta aprendre i comunicar. Estudia la contaminació marina al IDAEA-CSIC i transforma parts de la seva investigació en espectacles. També edita un diccionari de química en línia amb el TERMCAT. Quan no treballa el podeu trobar al seu bloc i una nit al mes respon al nom de Lana Vuli.

 

 

 

Foto retrato de Claudia Nieva

Dr. Matthew Murtha
Investigador a l'IDIBELL i humorista

El Dr Matthew Murtha és biòleg molecular i postdoc a l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge. Gaudeix estudiant les desregulacions genòmiques que ocorren en glioblastomes i l'autisme quan no actua com a comediant. Presenta un programa de ràdio setmanal a Barcelona i ha fet monòlegs arreu d'Europa.

 

 

 

El preu de l'entrada és de 5 euros, amb una cervesa inclosa *.

* La recaudació de l'esdeveniment ajuda a finançar les activitats del Scientists Dating Forum, aquestes activitats les podeu trobar a www.scientistsdatingforum.org

 

Voleu unir-vos a SciDF?
Segueix-nos i contacta amb nosaltres!

 

Scientists Dating Forum (SciDF) és una associació formada per joves inquiets del món de la ciència, la comunicació i l'emprenedoria. El nostre objectiu és oferir formació i motivació a científics per a involucrar-se a les fronteres de la ciència amb la política, l'economía i la societat. El fem per mitjà de taules rodones i tallers a Bars (SciDF@Bars) i Instituts Científics (SciDF Talks), però també a esdeveniments socials (SciDF4Fun) i col·laborant amb altres entitats (SciDF Co-Lab). 
Hi vols pertànyer? Afegeix-te al equip!

 

  Website

 

  Facebook

 

  @SciDating

 

  info@sci-df.org

 

 

 

Data: 
01/03/2018
Tipus: 
Difusió
Publicat: 
dimarts, 27 febrer 2018