Jornada: "Els Plans de seguretat sanitària vinculats a la reutilització de l’ERA de Gavà-Viladecans"

L'IDAEA-CSICCUADLL, el Parc Agrari i Aigües de Barcelona són beneficiaris de WaterProtect, mentre que moltes altres entitats involucrades en la gestió i ús de l'aigua al Baix Llobregat han mostrat de forma expressa el seu suport al projecte.

WaterProtect es desenvolupa dins el programa de recerca i innovació de la Unió Europea Horizonte2020,  en el marc del repte social "Seguretat alimentària i agricultura sostenible i silvicultura, investigació marina i marítima i d'aigües continentals i bioeconomia", per tal de millorar l'agricultura i el subministrament d'aigua potable.

Antoni Ginebreda Martí,com a responsable del Projecte Waterprotect a l’àmbit del Llobregat i Professor Investigador de l'IDAEA-CSIC moderarà la taula rodona de la Jornada.

ORDRE DEL DIA:
10:00 Benvinguda, a càrrec Josep Gasso, cap de la planta EDAR de Gavà-Viladecans i presentació de la Jornada, a càrrec de Gemma Francès, Gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.
10:20 La reutilització de les aigües residuals a l’AMB i l’ERA de Gavà Viladecans per a usos agrícoles i ambientals, a càrrec de Mercè Aceves, Cap de servei de laboratori de l’AMB.
10:40 El control de la qualitat de l’aigua per afrontar els reptes de la reutilització. Previsions en la planificació hidrològica, a càrrec d’Antoni Munné, Cap del Departament de Control i Qualitat de les Aigües de l’Agència Catalana de l‘Aigua.
11:00 Pausa, cafè i aigua
11:30 Presentació dels plans de Seguretat sanitària SSP a càrrec de Jordi Martin, responsable de la Gestió de la Qualitat de l'Aigua a Aigües de Barcelona. 
11:50 La seguretat sanitària de la reutilització a càrrec de Irene Corbella, cap del Servei de Salut Ambiental del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
12:10 Taula rodona i debat – Modera: Antoni Ginebreda, Professor de Investigació del IDAEA-CSIC. (AMB. AB, sanitat, ACA, Unió pagesos)
12:30-13:30 Breu introducció i visita a les instal·lacions a l’ERA Gavà- Viladecans, a càrrec de Josep Gasso.

Lloc: ERA GAVÀ-VILADECANS. Camí de la Pineda 2, 08850 Viladecans

Degut a motius organitzatius, preguem es confirmi l'assistència a info@cuadll.org o trucant al 93 379 32 16

 

 Agenda de la Jornada

Date: 
Wednesday, 22 May 2019