Workshop: Canvi d’aires. El repte de la qualitat de l’aire a la Barcelona metropolitana

Fa dues dècades que la ciutat de Barcelona supera els nivells de partícules recomanats per l’OMS. La preocupació per les conseqüències de la contaminació de l’aire a l’àrea metropolitana ha augmentat en els darrers anys. Millorar la qualitat de l’aire és un dels principals reptes de Barcelona i les principals metropolis del món.

Els experts europeus que participen al workshop organitzat pel Col·legi de l’Enginyeria de Camins, analitzaran com afecta la presència de partícules i diòxids de nitrogen als ciutadans i avaluaran les polítiques i actuacions que serveixen per combatre la contaminació local. 

Finalment, el panell d’experts posarà a debat noves mesures per assolir els reptes pendents de l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

 

Fulvio Amato, del grup de recerca Environmental Geochemistry and Atmospheric Research (EGAR) de l'IDAEA-CSIC, ens delectarà amb la seva intervenció de la conferència:
Per què tenim un problema de qualitat de l’aire? A què es deu? Dispersió de contaminants en el nostre entorn-condicionants.

 

Data: Dijous, 3 d’octubre de 2019
Horari: De 09.00 a 13.00 h
Lloc: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya. C/ Dels Vergós, 16 – Barcelona 

 

Més informació, descarregar-se el programa i inscripcions

 

Date: 
dimarts, 1 octubre 2019