Marxa per la ciència Barcelona

22 abril 2017: March for Science

El proper dia 22 d’abril, Dia de la Terra, es celebrarà la Marxa per la Ciència, una marxa de recolzament a la ciència, en més de 400 ciutats de tot el món.

La iniciativa va néixer als Estats Units com a resposta a la profunda preocupació de científics i ciutadans per la creixent onada de polítiques anticientífiques i l’erosió de la imatge social de la ciència. Posteriorment, ciutats de tot el món s’han afegit al moviment; a España: Barcelona, Madrid, Sevilla i Girona.

Els promotors de la Marxa per la Ciència fem una crida a la ciutadania a comprometre’s per destacar i compartir els valors de la ciència. Volem treballar per fer de la pràctica de la investigació, el desenvolupament i la innovació una activitat oberta i inclusiva, perquè la ciència contribueixi al millor i major benestar de la nostra societat i per assegurar-nos que les proves sòlides, obtingudes a través del mètode científic, siguin la base del desenvolupament de les accions polítiques.

 

March for Science-Barcelona #M4ScBCN

·         La Marxa per la Ciència Barcelona (#M4ScBCN) es celebrarà a la plaça interior del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), el dissabte 22 d’abril de 2017 de 12h a 16h.

·         La Marxa per la Ciència Barcelona està sent organitzada localment a iniciativa del Scientists Dating Forum amb la col·laboració de múltiples científics i ciutadans tant a nivell individual com d’associacions.

·         La Marxa per la Ciència Barcelona és un esdeveniment dels científics de Barcelona per a tota la ciutadania!

·         El comitè organitzador de la Marxa per la Ciència està obert a tothom i necessita la vostra ajuda. Animem a tothom a que ens recolzeu i col·laboreu en tot el que pugueu (detalls a continuació).

Programa (preliminar) de la  Marxa per la Ciència Barcelona

·         Declaració “Marxa per la Ciència Barcelona”

·         Taula rodona “Ciència i Política Post-factual”

·         Espectacle de ciència divulgativa

·         Activitat relacionada amb el Dia de la Terra

·         Menjar, beguda, música en directe

Com contribuir?

·         Tot aquell que vulgui col·laborar en l’organització de la Marxa per la Ciència Barcelona, ens podeu escriure un correu a m4scbcn@gmail.com.

·         Tenim molts grups de treball i totes les aportacions són benvingudes.

·         Queden pocs dies! Necessitem l’ajuda de tots per poder fer un gran esdeveniment!  Ara sí, ens mobilitzem per la Marxa per la Ciència!

Si teniu dubtes, escriviu-nos sense por! m4scbcn@gmail.com / 644960241

Moltes gràcies!

 

Marxa per la Ciència Barcelona

 

Date: 
dimecres, 5 abril 2017