CID, IDAEA i IQAC al programa de divulgació científica LAB24 de RTVE

En el IQAC investigan enfermedades  como la artritis reumatoide

 

Lab24 és un programa de divulgació de la ciència i la tecnologia del àrea d'Informatius de Televisión Española i es produeix als estudis de TVE en Sant Cugat del Vallès. Va destinat a un públic ampli i no necessàriamente interesat pels avanços científics i està dirigit i presentat per Pere Buhigas.

A la edició del dia 17 de gener de 2018 (la nit de dimarts 16 al dimecres 17) a les 00:30h a través del Canal24h s'emetrà el programa que porta per títol "50 anys d'impuls científic", fent esment a que el Centre d'Investigació i Desenvolupament és una referència en química biomèdica, ambiental i en geociències gràcies als instituts que el conformen: l'Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA) i l'Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC).

El mateix dimecres 17 a les 16:00h (si les noticies politiques ho permeten) es repetirà el programa a través també del Canal24h. I amb el temps s'anirà repetint a través del 24h i del Canal Internacional de TVE.

En aquest programa es parlarà de la feina que s'està fent al CID aprofitant l'esdeveniment del 50è aniversari del Centre, i en aquest programa els protagonistes són diversos investigadors i investigadores dels dos Instituts del Centre com a mostra i representació de la nostra activitat.

Podeu veure el programa a http://www.rtve.es/television/20180111/50-anos-impulso-cientifico-botanico-jardin-investiga/1658535.shtml

 Métodos de aprovechamiento del agua freática del Besós IDAEA Joan Grimalt, director del CID

 

 

 

 

 

 

 

 

Data: 
17/01/2018
Tipus: 
Difusió
Publicat: 
dilluns, 15 gener 2018