Exposició Dones en Limnologia, elaborada per la Comissió de Gènere de l'Associació Ibèrica de Limnologia

Exposició Dones en Limnologia, elaborada per la Comissió de Gènere de l'Associació Ibèrica de Limnologia

Exposició Dones en Limnologia, elaborada per la Comissió de Gènere de l'Associació Ibèrica de Limnologia i que visibilitza la contribució de científiques al camp de l'ecologia dels sistemes d'aigua dolça.
En aquesta Comissió hi participa Núria Català i Miguel Cañedo-Argüelles, investigadors de l'IDAEA, i té com a objectiu reduir el biaix de gènere a l'àrea de les Ciències de la Terra.

dijous, 2 novembre 2023

AGAUR - Convocatòria Ajuts Joan Oró FI-2024 - Criteris de priorització de les sol·licituds presentades

AGAUR - Convocatòria Ajuts Joan Oró FI-2024

Ajuts Joan Oró a les universitats públiques i privades del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, les fundacions hospitalàries i les Infraestructures Científiques i Tècniques Singulars (ICTS) per a la contractació de personal investigador predoctoral en formació.

dimecres, 20 setembre 2023

Estreno del documental “Que inventen ellas: la mujer de ciencia y conocimiento en el cine español”. 5 de octubre - 12:00/13:30

La Comisión de Igualdad del Centro de Investigación y Desarrollo (CID-CSIC) organiza el estreno de este documental que repasa la representación de las mujeres de ciencia en toda la historia del cine español de ficción entre 1896 y 2020.

dimarts, 3 octubre 2023

Relació que conté la valoració provisional de la fase de concurs per a la cobertura d'una plaça de personal laboral temporal a l'IDAEA

CID - Anexo1 - Relacion valoracion preseleccionados fase de concurso

Annex 1 - Relació valoració preseleccionats a la fase de concur

dimarts, 23 maig 2023

Obres de adaptación laboratorio 4260. Referencia PAI 2022-2023 Cod. 4787: Adecuación de las instalaciones del laboratorio para acoger un equipo de análisis para estudios medioambientales.

Cita para visita de las instalaciones y presentación de ofertas:
gerencia@cid.csic.es
C. Jordi Girona, 18-26. 08034 - Barcelona

Plazo para la entrega de presupuestos: 6 de abril de 2023 a las 15h00
 

dimarts, 21 març 2023

GEAS: Dones que estudien la Terra. Exposició al vestíbul del CID-CSIC des del 13 fins el 31 de març.

CID - GEAS: Dones que estudien la Terra

GEAS: Dones que estudien la Terra és un reconeixement al treball de les dones en el camp de les ciències de la Terra, que vol contribuir de manera activa a la visualització del seu treball, a trencar estereotips de gènere en la ciència entre els nens i les nenes, i a promoure la curiositat científica de les nenes.

dilluns, 20 març 2023

La Comissió de Sostenibilitat de l'IDAEA inicia la campanya #Science4Sustainability i volem comptar amb vosaltres!

El dijous 16 de març us convidem a passar una estona pel vestíbul del centre on volem conscienciar sobre la importància de l'estalvi d'energia i aigua, així com promoure la implementació de bones pràctiques per reduir la nostra empremta ecològica. Us animem a assistir-hi per explicar-vos la campanya i les etiquetes recordatòries d'estalvi d'aigua i d'energia que entregarem als responsables de grup el dimecres 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua.

dijous, 9 març 2023

8M: Aquest mes de març des de la Comissió d'Igualtat, us porten diferents activitats on estaria bé comptar amb la vostra assistència i participació

El 8 de març es conmemora el Dia Internacional de les Dones que va ser adoptat per la Assemblea General de la Organització de les Nacions Unides el 16 de desembre de 1977, amb l'objectiu d'eliminar tota forma de discriminació envers les dones, promoure el seu empoderament i aconseguir la plena participació dins la societat. Amb aquesta data com a referència, es va iniciar la primera edició del butlletí d'igualtat el 2021, el qual no ha deixat d'arribar als vostres correus cada trimestre amb l'objectiu de facilitar-vos la informació relativa a la igualtat.

dimarts, 7 març 2023

El Día Internacional de la Mujer se celebra la mesa redonda “El liderazgo de las mujeres científicas” en el CID

Con motivo del Día Internacional de la Mujer (8 de marzo), se celebra la mesa redonda “El liderazgo de las mujeres científicas”

5 mujeres científicas que dirigen o han dirigido un centro de investigación del CSIC debatirán sobre la carrera profesional de las científicas y los retos y desafíos del liderazgo de las mujeres.

El acto será inaugurado por la Presidenta del CSIC, Eloísa del Pino.

divendres, 3 març 2023

Obert el termini per a sol·licitar els cursos de formació en Estadística i Python per al personal CSIC

María José Bleda, del CID-CSIC, i Ramon Crehuet, de l’IQAC-CSIC, impartiran 4 cursos per a les dues convocatòries del Pla de Formació del CSIC de l’any 2023. Tenen un caràcter teoriopràctic amb explicació dels conceptes teòrics de forma didàctica i amena, i la seva posterior aplicació usant exemples amb dades reals.

Els cursos que s’imparteixen són el següents:

Primera convocatòria (Inscripció del 9 al 20 de gener del 2023)

– “Estadística aplicada I (Estadística básica). Dirigido” (25 horas)

dijous, 19 gener 2023

Pàgines