Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

Exposicions i esdeveniments

 

Avançament Exposició
POST-LLIBRES 2
a partir de setembre de 2018

 

Avançament del que tindrem a la segona edició de l'exposició Post-Llibres. El col·lectiu 4-Elements torna amb noves obres dins l'embogidora creativitat del moment i arran de l'èxit de la primera edició.

Exposició
Fotografies i càmeres pinhole
20 d'abril de 2018 - 20 de maig de 2018

 

La Biblioteca del CID-CSIC va acullir la inauguració de l'exposició "Fotografies i càmeres pinhole" el divendres 20 d'abril de 2018 a càrrec de l'autor i company Jesús Joglar (IQAC-CSIC) que va fer una explicació d'aquesta tècnica fotogràfica, ens va mostrar algunes de les seves càmeres pinhole, i seguidament vam poder veure les fotografies obtingudes amb aquesta tècnica que resten exposades al passadís del pont, al costat de la Sala d'Actes

Exposició
conTimeminació i Toximan
30 de juny de 2017 - 28 de decembre de 2017

 

La instal·lació “conTIMEminació” i el montaje “Toximan”, van ser desanvolupades per l'artista Francisco Martínez Gómez (els seus companys del CID el coneixem com a Paco), i es van configurar com a un desanvolupament artístic de vàries de les àrees d'investigació del CID: medi ambient, contaminació de l'aire i de l'aigua, etc. 

Concurs i exposició
I Concurs fotogràfic 50è aniversari CID - FotoCeIDe
19 de juny de 2017 - 24 de setembre de 2017

 

Dins de la programació del 50è aniversari del CID, es va convocar el concurs de fotografia científica FotoCeIDe que pretenia, a través de la fotografia, mostrar una visió artística i estètica de l’activitat científica quotidiana del conjunt de les persones que integren els instituts i serveis del centre i la divulgació del treball que es realitza. I fruit d'aquest concurs va esdevenir l'exposició i més endevant l'ús de les fotogràfies en diferents àmbits.

Exposició
PRE-LLIBRES
3 d'abril de 2017 - 30 de setembre de 2017

 

Les peces de “Pre-Llibres” constitueixen el revers discursiu de “Post-Llibres, Neo-Llibres, No Llibres” i profunditzen en la reflexió que els artistes realitzen en torn a la comunicació enmarcant-la, a més, en la seva trascendència espiritual, en la necessitat ancestral de l'esser humà de trascendir i de cercar explicació al món a través de la seva interacció amb la divinitat i de la configuració de mites, de llegendes i de cosmogonies. 

Exposició
POST-LLIBRES, NEOLLIBRES, NO LLIBRES:
Un viatge de reinterpretació

9 de febrer de 2017 - 30 de setembre de 2017

 

El qüestionament que realitzen els artistes aborda com es relaciona l'objecte i el concepte “llibre” amb d'altres objectes, amb altres simbologies, i juga amb la seva desubicació i recol·locació dins entorns discursius autorreferencials (a les pròpies prestatgeries) on és possible “llegir i rellegir l'objecte” per a desmotllar-lo i establir un marc de reflexió sobre el present, el passat i el futur de les biblioteques científiques.

Exposició
El grabado en la ciencia hispánica
1 de març de 2016 - 31 de maig de 2016

 

Una mostra basada en les làmines de l'obra de José María López Piñero, editada i publicada pel CSIC, en la que es van poder contemplar alguns dels treballs més representatius que han il·lustrat el progrés de la ciència del món hispànic des del segle XV fins hores d'ara.