Expominer a Barcelona del 8 al 10 de novembre

Com cada any per aquestes dates es celebra el Saló Expominer de Fira Barcelona, un esdeveniment dedicat als minerals, fòssils i temes relacionats amb les Ciències de la Terra. Des dels seus inicis, tant Universitats catalanes com a Instituts del CSIC han participat a les activitats de divulgació i tallers oferts al públic general. Enguany celebrarà la seva 41a edició del 8 al 10 de novembre al recinte firal de Montjuïc (més informació i programa d'activitats: www.expominer.com).

Les activitats de divulgació d'aquesta edició es centraran en les relacions entre els elements químics de la Taula periòdica, els minerals i les seves aplicacions. Es parlarà del seu descobriment i les seves propietats, així com de les possibilitats que té el seu ús i reciclatge en tecnologies avançades.

Divendres 8 de novembre, Ignasi Queralt Mitjans, investigador de l'IDAEA i membre del Comité Organitzador de l'Expominer, farà la presentació de les Xerrades Divulgatives, i Teresa Moreno Pérez, directora i investigadora de l'IDAEA, participarà amb una ponència titulada "Els minerals que respirem".

 

Data: 8-10 de novembre de 2019
Lloc: Recinte Montjuïc, Pavelló 1. Av. Reina Maria Cristina, s/n - 08004 Barcelona

 

Date: 
dilluns, 28 octubre 2019