Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

Nova versió de l'aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques i Arxius del CSIC

dimarts, 28 febrer 2023

Fa ja gairebé un any des que es va llançar l'aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques i Arxius de la Xarxa. Després d'uns mesos de funcionament s'ha fet una remodelació de l'app i es fa disponible ara una nova versió. Com a novetat, a més del destacat de la setmana, es pot veure i consultar un carrusel amb els continguts dels nostres comptes de Twitter i Instagram, tant de la Xarxa com de Digital.CSIC. També s'han reconfigurat les opcions perquè s'accedeixi més fàcilment a les funcionalitats més utilitzades.

Guia d'ajuda a la convocatòria d'acreditació de sexennis de recerca

dimarts, 31 gener 2023

Des del servei GesBIB: Impacte de la publicació científica CSIC, s'ha elaborat una petita guia d'ajuda a la convocatòria d'acreditació de sexennis de recerca, amb casos concrets i guiats dels diferents indicadors que esmenta la convocatòria.
La guia és un document viu, en el qual anirem millorant o afegint els diferents casos d'ús.
 

Novetats en l'acord CRUE-CSIC amb Wiley per a publicar gratis en revistes Gold OA en 2023

dimecres, 18 gener 2023

L'acord CRUE-CSIC amb l'editor Wiley, iniciat en 2021, renovat en 2022 i prorrogat després fins a 2024, ha estat centrat en el finançament d'articles en accés obert en les revistes anomenades híbrides (les que tenen encara una part de subscripció, per la lectura de la qual cal pagar). El resultat per al CSIC l'any passat ha estat la publicació de prop de 350 articles en accés obert, sense cost per als autors, en aquesta mena de revistes.

Llibres electrònics de American Chemical Society (ACS Symposium i Advances in Chemistry) disponibles durant un any per al CSIC

dilluns, 19 desembre 2022

Durant els pròxims 12 mesos s'ofereix accés a més de 1.600 monografies de la American Chemical Society. Es tracta de la versió digital d'ACS Symposium Sèries i de Advances in Chemistry Sèries, tots els volums que ha publicat aquesta societat entre els anys 1949 i 2022.

Pàgines