Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

II Cicle Formació En línia Scopus (16-20 d'octubre de 2023)

dimecres, 4 octubre 2023

Tal com assenyala el Calendari de formació anual 2023, FECYT, amb Elsevier, ha organitzat unes jornades de formació en línia, gratuïtes i en castellà, de la base de dades de Scopus, que es durà a terme entre el 16 i el 20 d'octubre de 2023.

Aquesta formació està oberta a tots els estudiants, investigadors i usuaris que formen part de qualsevol institució de R+D+i espanyoles amb llicència en Scopus, i compti amb un mail institucional amb el qual inscriure's.

GesBIB incorpora els indicadors 2022 de JCR, CiteScore i SJR i novetats en la gestió de tipologies documentals

dilluns, 28 agost 2023

S'ha completat la càrrega en GesBIB dels indicadors bibliomètrics JIF i JCI (JCR) de WOS, CiteScore de Scopus i SJR de Scimago corresponents a l'any 2022. Aquests indicadors són els més recents publicats, i afecten les publicacions de 2022 d'ara endavant. El procés d'actualització de SJR i JCI per a anys anteriors continua en marxa, ja que tots dos sofreixen canvis retrospectius, no sols de l'any 2022.

Descàrrega de Normes UNE en AENORmás per a usuaris i centres del CSIC

dimarts, 1 agost 2023

Des de fa diversos anys està disponible a la Biblioteca Virtual del CSIC l'accés al portal AENORmás, des del qual es poden consultar i descarregar les normes UNE. El CSIC subscriu a través de la Unitat de Recursos d'Informació Científica per a la Recerca (URICI) aquest servei, de manera que la descàrregues d'aquestes normes és gratis i transparent per a les biblioteques. Recentment AENORmás ha actualitzat la seva plataforma, i ha comunicat que hi ha en ella les següents millores:

Pàgines