Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya

El dia 23 de gener de 2017 es va presentar oficialmente el “PRC, Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya”. L'acte va tenir lloc al recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau, a Barcelona.

Te per finalitat visualitzar i difondre des d'un lloc únic l'actividad investigadora que es dur a terme a Catalunya pel que fa a investigadors, publicacions, grups i projectes d'investigación per a la comunitat científica internacional, empreses, organizacions financeres i públic en general, facilitant així l'acces obert a la producció científica. A llarg termini, l'objectiu també serà simplificar els processos de gestió i recolzar als d'avaluació.

Els beneficis que ha de aportar el Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya són:

Donar visibilitat a la potencialitat del sistema català de recerca en tt el seu conjunt.

Reforçar els processos de gestió unificada de les dades de la recerca a les universitats catalanes.

Incrementar l'accés i la visibilitat del treball dels investigadors.

De moment, el PRC dona abast a la informació de totes les universitats catalanes, tant públiques com privades, a l'espera, en una segona fase, de poder incloure la informació relativa als altres centres de recerca de Catalunya. Entre les dades més destacades es pot indicar que conté informació obtinguda de 11 universitats catalanes, 384 departaments i instituts, 28.879 projectes d'investigació, 1.442 grups de recerca, 8.826 investigadors, 421.564 publicacions i 23.653 tesi.

Data: 
divendres, 27 gener 2017