Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

 

Obertes les inscripcions pel 2º cicle de formació ONLINE Scopus

La Fecyt i Elsevier han organitzat el “Segon Cicle de formació online de la base de dades de Scopus” que tindrà lloc des del 17 al 21 de desembre de 2018.

Per accedir a una de les places d'aquestes sessions, és molt important INSCRIURE'S prèviament amb el compte de correu institucional i dades personals.

En el següent enllaç https://www.recursoscientificos.fecyt.es/servicios/formacion/material podrà descarregar-se el material de formació per al dia de la jornada (SCOPUS: Research Intelligence).

En finalitzar la jornada de formació online, se'ls enviarà als assistents una enquesta de satisfacció i al cap de tres setmanes aproximadament via correu electrònic el certificat d'assistència.

Finalment, és molt important recordar als usuaris que han de realitzar la sessió online GoToWebinar (Requisits formació GoToWebinar) en un espai silenciós, ja que la connexió es realitza per més de 100 usuaris alhora.

Més informació

 

Data: 
dilluns, 10 desembre 2018