Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

El CSIC posa a la disposició de tot el seu personal la base de dades Research Professional

El CSIC, a través de l'Àrea de Programes Internacionals, posa a la disposició de tot el seu personal la base de dades Research Professional. Es tracta d'una base de dades de cerca d'oportunitats de finançament de la recerca i una font de notícies sobre pràctiques i polítiques de recerca internacionals. Es pot navegar lliurement pel contingut del lloc, crear cerques personalitzades i compartir aquesta informació amb col·legues.

News and Funding son les dues col·leccions principals de contingut en Research Professional. News conté notícies internacionals sobre polítiques i pràctiques de recerca i, Funding, és una base de dades de cerca d'oportunitats de finançament de recerca obertes.

Funding Insight és una recopilació de notícies i dades addicionals destinades a ajudar els investigadors a decidir quines oportunitats sol·licitar a partir d'una gran quantitat d'informació sobre organismes de finançament de la recerca, programes i desenvolupaments de polítiques, a més d'aprendre de l'experiència d'altres investigadors.

 

Awards és una secció on es pot obtenir informació d'anteriors adjudicataris de finançament.

Crear alertes automatitzades per correu electrònic.

Guardar cerques i crear marcadors.

L'accés des de fora de la xarxa del CSIC.

 

() En la configuració del compte personal cal registrar-se amb un correu institucional del CSIC (domini “@csic.es” o “@xxx.csic.es).

Més informació:

Data: 
diumenge, 3 gener 2021