Encabezado

Bismut / Bismuto / BismuthBor / Boro / BoronLiti / Litio / LithiumOxigen / Oxígeno / OxygenTel·luri / Telurio / TelluriumCalci / Calcio / Calcium

Nou SciFinder Discovery Platform disponible des del 15 de novembre per a tots els usuaris del CSIC

La Xarxa de Biblioteques i Arxius del CSIC i Unitat de Recursos d'Informació Científica (URICI) han subscrit per a tot el CSIC la versió millorada i enriquida de SciFinder anomenada SciFinder Discovery Platform. Estarà disponible a partir del 15 de novembre de 2022. Des d'aquesta data fins al 31 de desembre, conviuran les dues versions: SciFinder on the Web (versió antiga) i aquesta nova SciFinder Discovery Platform.

SciFinder Discovery Platform permet l'accés a SciFinder-n (el nou SciFinder!), CAS Analytical Methods (base de dades de mètodes analítics) i CAS Formulus (base de dades que conté formulacions ja siguin farmacèutiques, cosmètiques, d'agro, entre altres). SciFinder Discovery Platform és la plataforma de cerca ideal per a qualsevol científic (químic, biòleg, físic, metge, veterinària, ciències de la salut, ciència de materials, analític, etc.). Conté, per exemple, els mòduls de retrosíntesis i de cerques de seqüències (proteïnes, àcids nucleics), a més d'opcions per a buscar per patents, fer “prior art searches”, entre moltes altres opcions.

Més informació:

Data: 
dimecres, 16 novembre 2022