L’Obra Social ”la Caixa” llança un programa de beques per a postdoctorat

Hi ha persones que, gràcies a la seva feina i dedicació, estan destinades a aconseguir grans fites. Persones com tu, que cada dia poses tot el teu talent al servei dels altres i que ets una gran inspiració per a la societat.

Ara, per fer que puguis assolir el teu màxim potencial i adquirir la formació que et posicionarà com un líder, neix el programa de beques Junior Leader de l’Obra Social ”la Caixa”.

30 beques de postdoctorat en universitats i centres de recerca d’Espanya:

• Junior Leader Incoming: 20 beques de postdoctorat per a investigadors de totes les nacionalitats, que hagin residit a Espanya menys de 12 mesos els últims 3 anys, per fer un projecte de recerca en els centres acreditats amb els distintius d’excel·lència Severo Ochoa o María de Maeztu.

Junior Leader Retaining: 10 beques de postdoctorat per a investigadors de totes les nacionalitats, que hagin residit a Espanya més de 12 mesos els últims 3 anys, per dur a terme l’activitat investigadora en qualsevol universitat o centre de recerca d’Espanya.

Un nou programa adreçat a fomentar la recerca i el coneixement a Espanya, per fer que puguis continuar avançant i millorant el futur de les pròximes generacions.

Persones que impulsen el progrés. Persones que inspiren.

Per a més informació: www.juniorleaderlacaixa.org

Publicació al web: 
dijous, 20 juliol 2017