Reunió "Estat de les aigües a la Vall Baixa i delta del Llobregat" - 14 de mayo de 2019

El CSIC, l'IDAEA, CUADLL, el Parc Agrari i Aigües de Barcelona són beneficiaris de WaterProtect, mentre que moltes altres entitats involucrades en la gestió i ús de l'aigua al Baix Llobregat han mostrat de forma expressa el seu suport al projecte.

WaterProtect es desenvolupa dins el programa de recerca i innovació de la Unió Europea Horizonte2020,  en el marc del repte social "Seguretat alimentària i agricultura sostenible i silvicultura, investigació marina i marítima i d'aigües continentals i bioeconomia", per tal de millorar l'agricultura i el subministrament d'aigua potable.

Miren López de Alda com a responsable del Projecte Waterprotect a l’àmbit del Llobregat i investigadora científica de l'IDAEA-CSIC farà la presentació de la Jornada.

 

 

ORDRE DEL DIA:

10:00 Benvinguda, a càrrec d’Aure Garcia, Director Gerent d’Aigües del Prat i presentació de la Jornada, a càrrec de Miren López de Alda (Responsable del Projecte Waterprotect a l’àmbit Llobregat i investigadora científica del IDAEA-CSIC)
10:20 Estat quantitatiu i químic dels aqüífers del Llobregat, a càrrec de Vinyet Solà, Responsable de Qualitat del Departament Tècnic de la CUADLL.
10:40 Estat químic de les corredores i filloles del Parc Agrari, a càrrec d’Elena Isla, tècnica del Consorci del Parc Agrari.
11:00 Pausa, cafè i aigua
11:30 Estat ecològic de les llacunes i basses del delta del Llobregat a càrrec d’Enric de Roa, Tècnic de gestió i manteniment del Consorci per a la protecció i la gestió dels Espais Naturals del delta del Llobregat.
11:50 GISEL: el sistema d’informació de qualitat de l’aigua a l’àmbit de la CUADLL i Parc Agrari a càrrec de Vinyet Solà, Responsable de Qualitat del Departament Tècnic de la CUADLL.
12:10 Taula rodona i debat – Modera: Enric Queralt, Director Tècnic CUADLL.
12:45 Cloenda

Lloc: Aigües del Prat
Plaça de l‘Aigua 1 – 08820 el Prat de Llobregat
Per motius d'organització preguem confirmin assistència a info@cuadll.org o trucant al telèfon 93 379 32 16

Aforament limitat. Hi ha poques places per reservar!!

 

 Agenda de la Reunió

 

 Com arribar-hi

 

 

Date: 
dijous, 9 maig 2019